Readers

Q. Wanneer zal mijn bestelling worden thuisbezorgd?
A. De bestelling zal na betaling worden verwerkt en na ongeveer 5 - 7 werkdagen worden thuisbezorgd (afhankelijk van bezorging door PostNL).

Q. Kan ik op een andere manier betalen dan met IDEAL of MrCash??
A. Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Q. Ik heb een verkeerde bestelling gedaan; wat moet ik doen?
A. Stuur binnen 24 uur een e-mail naar info@rechtenleren.nl of bel naar 013-36 99 550. Vermeld daarbij zo veel mogelijk informatie over je bestelling. Wij zullen je bestelling dan annuleren. Je moet daarna zelf OPNIEUW je boeken/readers bestellen. Wij storten je geld binnen twee weken terug op je rekening.

Readers worden speciaal gemaakt op het moment dat jij een bestelling plaatst; en worden dus niet uit voorraad geleverd. Na 24 uur is de bestelling dan ook niet meer te annuleren en accepteren wij geen retouren.

Q. Ik heb verkeerde of te veel boeken/readers ontvangen, hoe kan ik deze retourneren?
A. Als je van mening bent dat wij je te veel of onjuiste readers hebben gestuurd, neem dan contact op met info@rechtenleren.nl

Rechtenleren.nl
Postbus 313
5060 AH Oisterwijk

Zorg er wel voor dat de reader goed is verpakt (gebruik bij voorkeur de originele verpakking) en in onberispelijke staat is. Zodra wij de readers hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen twee weken op je rekening gestort.

Q. Ik heb de verkeerde gegevens ingevuld voor aflevering, wat moet ik doen?
A. Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info@rechtenleren.nl of bel naar 013-36 99 550. Wij passen dan je gegevens aan.


Q. Betaal ik verzendkosten?
De verzendkosten t/m 2 readers bedraagt € 3,95, voor grotere pakketten (vanaf 3 readers of meer) rekenen wij € 6.95

Q. Kan ik mijn bestelling ook zelf ophalen?
A. Nee, de bestellingen worden altijd opgestuurd.

Q. Ik heb een vraag die hierboven niet is beantwoord. Waar kan ik terecht?
A. Mocht jouw vraag hierboven niet beantwoord zijn, stuur dan je vraag per e-mail naar info@rechtenleren.nl. Dit is de snelste manier om je vraag beantwoord te krijgen.